Tirsdag 28. februar 2017: «Guds fred». Virksomhet og betydning

Tirsdag 28. februar 2017 kl. 19.00 i Stovner kirke

«Guds fred». Virksomhet og betydning

I sin bok Gud i Oslo gir Jørgen Aass en historisk oversikt over vekkelser og kristenliv i Oslo. I ett av kapitlene i denne historien var han selv en sentral aktør. Som leder av ”Guds Fred” i Oslo gjennom 70-tallet, var Jørgen Aass tett på begivenhetene i Jesusvekkelsen med de spektakulære gospelkveldene i Trefoldighetskirken. Vi tror kvelden kan bli et inspirerende tilbakeblikk på Jesusvekkelsen dens betydning.

Møt
Jørgen Aass

Kaffepause med samtale. Liturgisk avslutning

Jørgen Aass er utdannet sivilingeniør. Allerede som 25-åring fikk han krevende lederoppgaver i tilknytning til Jesusvekkelsen i Oslo. Han er i dag styreleder i misjonsorganisasjonen AsiaLink og rusvirksomheten P22, samt bønnekoordinator i Oslo. Han har skrevet flere bøker med kristne temaer, den siste har tittelen Gud i Oslo (2015).