Lørdag 3. september 2016: Historisk vandring på Østre Aker kirkegård

Lørdag 3. september 2016 kl. 11.00 ved Østre Aker kirke

Historisk vandring på Østre Aker kirkegård

Vi inviterer til historisk vandring på Østre Aker kirkegård. Her finner vi gravstedene til flere mennesker som har spilt en rolle i Groruddalens historie. Vi rusler rundt, får nyte den grønne lungen anlegget rundt kirken er, og får høre fra historien og livet til flere spennende mennesker.

Vi avslutter med piknink. Ta med niste – vi stiller med kaffe og te.

Bli med
Sara Pihl Thiam

 

Sara Pihl Thiam
Sara Pihl Thiam

Sara Pihl Thiam er daglig leder i Østre Aker og Haugerud sokn, oppvokst i området Fjellhus/Teisen og kjenner hver krik og krok av både gatenett og kirkegård. Hun er utdannet journalist med master i litteratur fra hhv. Edinburgh og Glasgow, og har etter returen fra Skottland hatt flere historiske vandringer på Østre Aker kirkegård og i området rundt.