Hans Christian Grønn

Tirsdag 22. oktober 2024: Lindebergevangeliet

Tirsdag 22. oktober 2024 kl. 19.00 i Furuset kirke

Lindebergevangeliet

«Lindebergevangeliet» er en oppvekstskildring, en fargerik historie, tonesatt av salmer, slagskudd, bomber og Nirvana. Det er en kjærlighetserklæring til det som en gang var, til en familie som ferierte med drapsmenn og ranere, til en kameratgjeng tightere enn Beatles, til en varm drabantby og en kald ishall, til en jente med lyst hår og en gutt med mørkt. Og den er et forsøk på å forstå hva som egentlig skjedde.

Møt
Hans Christian Grønn

Hans Christian Grønn (f. 1973) spilte hockey i Furuset som liten og er fortsatt god til å drible. Han har tidligere skrevet bøkene Det som er strengt (2000) og Fakta faen (2005).

Kaffepause med samtale. Liturgisk avslutning