Tirsdag 16. november 2021: Musikk som fredsprosjekt. LILJA og band

Tirsdag 16. november 2021 kl. 19.00 i Hasle kirke

Groruddalen kirkeakademi, sammen med Hasle kirke som fyller 60 år (!), inviterer til konsert. Ingen ringere enn LILJA og band kommer.

Gratis inngang.

Musikken knytter folk sammen. Den skaper rom for møter mellom forskjellige mennesker. Oddrun Lilja har spilt med Gnawa-musikere i Afrika og Raga-musikere i India; hun har jazzet i New York og spilt med palestinske flyktninger i Libanon.

Groruddalen kirkeakademi arrangerer i samarbeid med Hasle kirke en multikulturell konsertkveld der besøkende blir invitert til å reise med Oddruns fantastiske band verden rundt. Kom og hør sanger fra den nye platen MARBLE og fortellinger om hennes musikalske reise som fredsprosjekt.

Medvirkende
Oddrun Lilja
Sanne Rambags, Bafana Nhlapo, Jo Skaansar og Erik Nylander.

Oddrun Lilja Jonsdottir er gitarist og komponist. Hun har vokst opp på Grorud og er utdannet ved Norges musikkhøgskole. Hun har spilt i en rekke kjente ensembler, har turnert verden rundt og markert seg sterkt på den nasjonale og internasjonale jazz- og tradisjonsmusikkscenen.

  • Marble er en liten sensasjon (Dagsavisen)
  • Årets mest ukyniske plate (Vårt land)
  • … en varme, oversikt og allsidighet som er svært sjelden (Nettavisen)
  • Grenseløs og grensesprengende, fantastisk debutplate fra Lilja (Erik Valebrokk)

Velkommen inn – kom som du er!