Tirsdag 27. februar 2018: Verdier i norsk partipolitikk

Tirsdag 27. februar 2018 kl. 19.00 i Rødtvet kirke

Verdier i norsk partipolitikk

Norge blir et mer og mer mangfoldig samfunn. I møte med dette er det stemmer som påstår at norske verdier er truet. Noen vil i denne sammenheng også snakke om at den kristne kulturarven står i fare. Men – når vi tar et skritt tilbake: Hvor verdiorienterte er partiene egentlig i  sine politiske beslutninger?  Er det slik at det fantes et mer uttalt register av kristne verdier før – og hvilke verdier blir regnet som «kristne»?

Møt
Åse Brandvold og Berit S. Aalborg

Kaffepause med samtale. Liturgisk avslutning

Åse Brandvold er nyhetsjournalist i Klassekampen med verdispørsmål som hovedfelt og har skrevet «En flukt som aldri tar slutt – 43 afghanske asylhistorier.» Berit S. Aalborg er politikk- og utenriksredaktør i Vårt Land. Hun er utdannet idéhistoriker har bakgrunn fra ulike medier, bl.a. Aftenposten, NRK og Nationen.