Tirsdag 26. januar 2016: Besøk i den ortodokse Hl. Nikolai kirke

Tirsdag 26. januar 2016 kl.19.00 i Hl. Nikolai kirke

Besøk i den ortodokse Hl. Nikolai kirke

Groruddalen er mangfoldig, og også kristendommen i Groruddalen er mangfoldig. På Teisen står det en kirke kanskje ikke mange har lagt merke til, men den er så absolutt verd et besøk. I 2015 ble nye Hl. Nikolai kirke ferdigstilt og den ortodokse menigheten kan invitere til et helt nytt kirkebygg. Fader Johannes skal vise oss rundt i kirken, og lære oss om både utforming og liturgisk bruk. Han leder også en kort liturgisk avslutning.

Møt
Fader Johannes
Fader Johannes, ødt 1950 i Arendal, teolog og publisist, siden 1980 munk og prest i Den ortodokse kirke, forstander for Hl. Nikolai menighet i Oslo og for Kristi Forklarelses menighet i Rogaland, abbed for hl. Trifon kloster i Hurdal.