Tirsdag 28. mai 2024: Blokka på Bjerke: tretten år i tredje etasje

Tirsdag 28. mai 2024 kl. 19.00 i Haugerud kirke

Blokka på Bjerke: tretten år i tredje etasje

Bjørn Hatterud vil fortelja om den nyaste boka, Blokka på Bjerke, og óg om dei tidlegare bøkene, om korleis dei heng saman. Poenget hans er at det handlar om sårbarheit og respekt for forskjelligheit. Førebels har det enda i ei forteljing frå Groruddalen der det viser seg at dei store strukturane og dei personlege i liva heng saman.

Møt

Bjørn Hatterud

Bjørn Hatterud kjem frå bygda Veldre i Ringsaker kommune. Han er kultur-skribent, kunstkritikar, kurator, musikar og sit i Kulturrådet. Han har tidlegare gitt ut Mot normalt (2018) og Mjøsa rundt med mor (2020). Boka vann mange hjarte og fekk Kritikarprisen. Hatterud har òg motteke Fritt Ords Pris.

Årsmøte. Kaffepause med samtale. Liturgisk avslutning.

Sakspapirene kommer.

Foto: Agnete Bruun