Tirsdag 26. september: «Kyrkja» – Det som hører Gud til

Tirsdag 26. september 2023 kl. 19.00 i Høybråten kirke

«Kyrkja» – Det som hører Gud til

Carl Petter Opsahl tar musikken i bruk for å formidle det som er viktig i livet: håp, mot, glede, og ikke minst trøst. Albumet «Kyrkja» sier han, «er en samling musikalske historier fra livets ytterkant. Her er låter om papirløse flyktninger, mennesker i fengsel, sult, sorg og savn.»

Møt
Carl Petter Opsahl

Carl Petter Opsahl er førsteamanuensis i praktisk teologi ved MF. Han har tidligere bl.a. vært gateprest i Kirkens bymisjon. I tillegg er han en fremragende klarinettist med flere plateutgivelser bak seg. I fjor gav han ut «Kyrkja», der jazz og folkemusikk så å si møtes i kirken.

Musikk og foredrag. Kaffepause med samtale. Liturgisk avslutning