Tirsdag 16. mars 2021: Kunnskap i det mytiske universet – NETTMØTE PÅ ZOOM

Tirsdag 16. mars 2021 kl. 19.00 – NETTMØTE PÅ ZOOM

(På grunn av Korona-nedstenging må møtene som var planlagt 19. januar og 16. mars utgå i denne omgang. Klikk på datoene foran for å se de opprinnelige annonseringene. Vi håper å kunne komme tilbake til disse temaene senere.)

I stedet blir det 16. mars dette digitale medlemsmøtet. Se nederst på siden om praktiske detaljer for gjennomføringen:

Kunnskap i det mytiske universet

I norrøne sagaer og dikt har kunnskap stor plass. Den kloke nyter stor respekt. Kunnskap kan være åpen (det man kan se og høre) eller skjult (som framtida). Verdenstreet Yggdrasill illustrerer sammenhengen mellom åpen og skjult kunnskap i det norrøne universet. I foredraget vil vi følge Odin i hans forsøk på å skaffe seg all kunnskap.

Møt
Jon Gunnar Jørgensen

Jon Gunnar Jørgensen er professor i norrøn filologi ved Universitet i Oslo. Han er også leder av Groruddalen kirkeakademi.

Praktiske detaljer

Du trenger en datamaskin og tilgang til internett. Har du øretelefoner, er det fint.

Du ikke laste ned appen Zoom, men det er lett å gjøre og det kan du gjøre her: https://zoom.us/download#client_4meeting (da velger du det øverste alternativet: Zoom Client for Meetings).

Hvis du ikke vil laste ned appen, så trykker du bare på lenken du får tilsendt i en e-post fra Carsten Schuerhoff.

Derfor er det viktig at du melder deg på. Det gjør du ved å sende en e-post til  Carsten Schuerhoff (cs544@kirken.no). Så vil han sørge for at du får tilsendt all informasjon.

Den 16. mars vil lenken og påloggingsinformasjon være aktiv fra kl. 18:30 og du kan nå

for hjelp med å komme i gang.

Disse kan også ringe deg!